Hieronder een korte vraag en antwoord sessie met een paar deelnemers aan de volgende gezondheidsboost programma’s :

  • 8-weken deal
  • Strike-fit programma :
Ik ben Hanneke, 32 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik werk als secretaresse bij een adviesbureau in Utrecht. Hanneke beantwoord 5 vragen over het sporten bij Gezondheidsboost.

Wat vond je van de trainingen en van de instructeurs & coach van Gezondheidsboost?
De trainingen waren erg leuk en afwisselend. Het werd goed opgebouwd van licht naar zwaarder. De instructeurs zijn zeer ervaren met les geven, de lessen vlogen voorbij. Niet alleen hard werken, ook lachen en leuke spelvormen doen.       
 
Waar heb je de grootste lol / plezier aan beleefd tijdens het traject ?
Het opbouwen van kennis over voeding en de lessen vond ik erg leuk, gezellig ook! We hebben veel gelachen! Superleuk om met mooi weer lekker buiten te trainen!
 
Wat vond je van de kwaliteit van de lessen, zeker ook als je het vergelijkt met andere lessen die je (ooit) hebt gevolgd in Nieuwegein en omgeving?
Ik ben geen type voor de sportschool met gewichten en apparaten, ik vind trainen met een trainer veel fijner. Ook erg leuk om dit in een small group te doen en zo ervaringen uit te wisselen. De persoonlijke benadering is erg prettig.

Wat vind je van de prijs / kwaliteit verhouding van het 8 weken traject, krijg je waar voor je geld?
Prima! Goed prijs voor trainingen onder begeleiding van een ervaren trainer en voor het voedingsprogramma met de voedingscoach.
 
Kun je aangeven welke voordelen je bij jezelf hebt gemerkt sinds je meedoet aan het 8 weken programma van gezondheidsboost
Ik voel me fitter, en ben aan het afvallen. Ik voel me gemotiveerd en ben sporten leuk gaan vinden!
Ik ben Sabine Brand, 20 jaar oud en ik woon in Nieuwegein. Op dit moment ben ik bezig met een werken-leren traject voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker bij Partou kinderopvang.

Wat vond je van de trainingen en van de instructeurs & coach van Gezondheidsboost?
Ik vond het hele leuke trainingen! Er was erg veel afwisseling, soms met gewichten, andere keren een spelvorm of juist veel rennen. De instructeurs zijn allebei heel aardig en hoewel ze ieder hun eigen manier van training geven hebben sluit het goed op elkaar aan. Beide luisterden goed naar opmerkingen en paste hun programma daarop aan waar nodig was. Ook de voedingscoach was goed en erg behulpzaam.

Waar heb je de grootste lol/ plezier aan beleefd tijdens het traject?
De grootste lol had ik tijdens de spelvormen. Ik ben erg fanatiek en wil graag winnen. Zo hebben we een keer een watergevecht gehouden met het warme weer, dit was heerlijk verkoelend en grappig om weer eens te doen!

Wat vond je van de kwaliteit van de lessen, zeker ook als je het vergelijkt met andere lessen die je (ooit) hebt gevolgd in Nieuwegein en omgeving?
Beide instructeurs zijn heel erg gericht op een goede houding. Zelf de kleinste foutjes in je houding halen ze eruit. Tijdens een van de eerste lessen kreeg ik te horen dat mijn bekken heel erg gekanteld waren en kreeg ik uitleg over een betere houding. Hier heb ik super veel profijt van gehad, omdat ik nu in het alledaagse leven ook anders sta en nog amper last heb van mijn onderrug.

Wat vind je van de prijs/ kwaliteit verhouding van het 8 weken traject, krijg je waar voor je geld?
Je krijgt zeker waar voor je geld! Als je kijkt naar personal training dan is het een stuk duurder dan dit traject. Omdat het kleine groepjes zijn en ze erg op de persoon gericht zijn lijkt het net op personal training alleen dan voor minder geld.

Kun je aangeven welke voordelen je bij jezelf hebt gemerkt sinds je meedoet aan het 8 weken programma van Gezondheidsboost
Het sporten wordt steeds makkelijker. Hoewel ik mijzelf wel blijf pushen om beter te doen en harder te werken, heb ik door dat mijn conditie nu al beter wordt. Ook in het dagelijks leven heb ik door dat ik minder moe ben als ik een stuk ga fietsen of wandelen.

Mario Nijholt: werkzaam als hovenier:

Je lessen  waren altijd  afwisselend  en lekker  pittig. Na de les  was er altijd  ruimte voor een  evaluatie en  gaven we elkaar  goede feedback. Je bent  een  fijn  en enthousiast  persoon. Zal je lessen gaan  missen. Bedankt  hiervoor groeten   –

Roxan Helderman: werkzaam als promovendus op het AMC in Amsterdam.

Voor mijn baan ben ik verhuisd naar Maarssen en ben begonnen met Strike-fit gegeven door Vincent. In een jaar tijd was er geen Strike-fit les hetzelfde, behalve het enthousiasme van Vincent! Hij is een hele goede trainer, hij daagt je uit tot het uiterste te gaan op een hele leuke en vooral afwisselende manier. Hij houdt rekening met de de verschillende deelnemers zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Na een lange werkdag in het lab of achter de computer keek ik erg uit naar de les, maar vooral het gevoel erna: moe, maar voldaan en vol nieuwe energie!

Reacties zijn gesloten.