Voorzitter Marcel de Jong.

Marcel is betrokken bij de stichting Gezondheidsboost als voorzitter van het bestuur. In deze rol heeft Marcel de dagelijkse leiding over het stichtingsbestuur. Zo zal hij o.a. de uitvoering van de bestuurstaken controleren en aansturen.

Verder over Marcel:

“In 2016 richtte ik, samen met Niki van Mook, De Jong Van Mook Advocaten op in Kerkdriel. Ik ben naast mede-eigenaar van het kantoor zelf een ervaren advocaat met een specialisatie in onroerende goedrecht. Ik ben daarnaast al ruim 15 jaar actief als hoofdinstructeur Kenpo Karate bij de stichting Katsudo. Tevens ben ik voorzitter van het bestuur van deze stichting.”

Met Marcel als voorzitter staat er een ervaren en bekwame voorzitter aan het hoofd van de stichting, met ruime ervaring in zowel de sport als juridische sector.

Penningmeester Delilah Sarmo

Delilah is aan stichting Gezondheidsboost verbonden als Penningmeester.  Zij is vanuit deze hoedanigheid verantwoordelijk voor de financiële zaken voor de stichting. Door haar rol als  Penningmeester zullen de in en uitgaande financiën beheert worden.

Verder over Delilah:

Zowel in mijn werk als privé zet ik mij in voor kansengelijkheid en inclusie, daar sluit mijn betrokkenheid bij Stichting Gezondheidsboost naadloos op aan. Delilah heeft in haar rol als projectleider ervaring opgedaan met het opstellen van jaarbegrotingen en de verantwoording van diverse projecten.

Secretaris Marit van der Riet

Marit is in de rol als secretaris in hoofdzaak de schrijver van het bestuur. Zij documenteert het handelen van het bestuur en zorgt voor de schriftelijke communicatie naar de buitenwereld.

Verder over Marit

Marit is een ervaren beleid- en bestuursadviseur in het sociale domein. In deze functie heeft zij voor een aantal gemeenten projecten in het sociaal domein geadviseerd en gecoördineerd.                                                                                                                                              Zelf zegt ze hierover: “ Ik breng daarin vooral enthousiasme en commitment, rust en verbinding tussen alle partijen en dus ruimte voor het inhoudelijke gesprek. Dat levert vaak duurzame resultaten. “

Marit is naast haar huidige werk bij Avant Sanare betrokken bij Stichting Botanische Tuin Afrikaanderwijk als voorzitter en bij de Stichting Voedseleducatie 010 als penningmeester . Met Marit in het bestuur beschikt Stichting Gezondheidsboost over een gedegen professional met ook zeer veel ervaring in het uitoefenen van bestuursfuncties binnen maatschappelijk georiënteerde stichtingen.  

Statuten

Klik hier om de statuten van de Stichting Gezondheidsboost te downloaden

Reacties zijn gesloten.