Onze trainers en consulenten

Vincent Wartena

Mijn naam is Vincent Wartena, ik ben de oprichter van gezondheidsboost. Sinds 2018 ben ik personal trainer, small group trainer en sport & spel leider voor kinderen. Voor die tijd heb ik jarenlang lesgegeven met kickfun en bootcamp lessen op diverse sportscholen in de regio Utrecht, o.a. sportschool Newstyle. Omdat ik door de vele trainingen die ik verzorgde meer een eigen visie ontwikkelde besloot ik eind 2018 mijn eigen sportdienst op te richten. Zo kan ik klanten nog beter van dienst zijn en mensen fit en gezond helpen te maken op een manier die mij en de deelnemers veel plezier geeft.

Ik doe het niet alleen, samen met mijn 2 collega’s beschikken wij over de juiste kennis om u verder te helpen met uw fitheid en voeding!

Om te beginnen zal ik me even kort voorstellen. Ik ben Karin van Meegdenburg, 27 jaar, eigenaar en functional trainer bij PT Outside.
Karin van Meegdenburg

Ik ben Karin van Meegdenburg, 27 jaar, naast mijn werkzaamheden als functional trainer bij mijn eigen bedrijf PT Outside ben ik in dienst bij Gezondheidsboost.nl

Ik heb mij gespecialiseerd in functionele trainingen. Na de AALO Fitness academy level 1 & 2 heb ik een cursus paramedisch fitnessinstructeur gevolgd bij Start2move en daarna ben ik gaan specialiseren aan de functional trainer academy bij Max Icardi aan de hogeschool van Brugge. Tussen dat traject door heb ik mijn opleiding tot voedingsconsulent succesvol afgerond. Daarnaast ben ik dankzij AALO kettlebell specialist en dankzij Ultimate instabily gecertificeerd Dynamic loaded movement trainer.

Om naast deze praktijk cursussen ook theoretisch nog beter onderbouwd te zijn heb de HBO module bewegingsleer en inspanningsfysiologie afgerond en mag ik me sinds begin dit jaar inspanningsfysiologe noemen. Al deze cursussen en trainingen garanderen dat u bij Gezondheidsboost kwalitatief hoogwaardige trainingen zult volgen.


Reacties zijn gesloten.