Ervaringen Deelnemers

Hieronder een korte beschrijving van deelnemers aan één van de trainingen die Vincent Wartena eerder aan deelnemers heeft gegeven.

Je lessen  waren altijd  afwisselend  en lekker  pittig. Na de les  was er altijd  ruimte voor een  evaluatie en  gaven we elkaar  goede feedback. Je bent  een  fijn  en enthousiast  persoon. Zal je lessen gaan  missen. Bedankt  hiervoor groeten  Mario Nijholt – hovenier

Ik ben Roxan Helderman en ik werk nu ruim een jaar als promovendus op het AMC in Amsterdam. Door deze baan ben ik verhuisd naar Maarssen en ben begonnen met kick fun gegeven door Vincent. In een jaar tijd was er geen kick fun les hetzelfde, behalve het enthousiasme van Vincent! Hij is een hele goede trainer, hij daagt je uit tot het uiterste te gaan op een hele leuke en vooral afwisselende manier. Hij houdt rekening met de de verschillende deelnemers zodat iedereen op eigen niveau kan trainen. Na een lange werkdag in het lab of achter de computer keek ik erg uit naar de les, maar vooral het gevoel erna: moe, maar voldaan en vol nieuwe energie!

werk aan je fitheid, voeding en levenskwaliteit door mee te doen aan dit programma.